Personvernerklæring

Innsamling av informasjon

Vi samler inn informasjon om våre kunder, inkludert navn, adresse, e-postadresse, telefonnummer, kjøpehistorikk og andre relevante opplysninger.

Bruk av informasjon

Vi bruker informasjonen vi samler inn for å forbedre kundeopplevelsen, tilpasse markedsføring, levere bedre service og gjennomføre transaksjoner.

Deling av informasjon

Vi vil ikke selge, leie eller på annen måte videreselge personlig informasjon til tredjeparter. Vi vil imidlertid dele informasjon med tredjeparter når det er nødvendig for å gjennomføre transaksjoner og levere tjenester, og når det er krevd ved lov.

Sikkerhet

Vi tar sikkerheten til personlig informasjon på alvor, og bruker industristandard sikkerhetstiltak for å beskytte informasjonen.

Tilgang til informasjon

Du har rett til å få tilgang til, oppdatere eller slette personlig informasjon som vi har om deg.

Endringer i privatlivspolicy

Vi forbeholder oss retten til å endre denne privatlivspolicyen når som helst. Alle endringer vil bli publisert på vår nettside.

Bruk av informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre opplevelse på nettsiden vår og for å samle inn anonym statistikk om bruken av nettsiden. Du kan velge å deaktivere informasjonskapsler i nettleserinnstillingene dine, men vær oppmerksom på at dette kan påvirke funksjonaliteten på nettsiden.

Bruk av tredjeparts tjenester

Vår nettside kan benytte tredjeparts tjenester, som for eksempel reklame- og analyseverktøy, for å forbedre opplevelsen for deg som bruker. Disse tredjepartene kan samle inn informasjon om deg, inkludert IP-adressen din, og dette er underlagt deres egne privatlivspolicyer.

Internasjonal overføring

Informasjonen du gir oss kan overføres til, lagres og behandles i et annet land enn ditt hjemland. Du godtar ved å bruke vår nettside at informasjonen din overføres på denne måten.

Kontakt oss

Hvis du har spørsmål om vår privatlivspolicy, vennligst kontakt oss via e-post eller telefon.